Uitgever THQ ontkent dat zij alle games die zij in de planning hadden staan voor 2014 zouden hebben geannuleerd. Dit gerucht ging eerder de wereld over maar is volgens THQ onjuist.

Het gerucht werd de wereld in geholpen door Keven Dent. Dent is de baas van de International Game Developers Association en beweerde zeker te weten dat bijvoorbeeld Warhammer 40.000: Dark Millennium Online zou zijn geannuleerd. Volgens Dent zou dit het gevolg zijn van bezuinigingen binnen THQ. Wanneer er meer geld in kas zou zijn, zou dit een eventuele verkoop bespoedigen. Daarnaast zou THQ zichzelf al bij verschillende partijen in de etalage hebben gezet en licenties hebben teruggeven.

Echter heeft de PR-afdeling van THQ nu middels een persbericht gereageerd op het gerucht en stelt dat hier niets van waar is. De line-up voor 2014 zou niet geannuleerd zijn en er zouden ook geen beslissingen zijn genomen over de nieuwe MMO Warhammer. THQ laat wel weten dat zij zich in de toekomst minder zullen richten op het maken van games voor kinderen, maar dit hadden ze ook al eerder laten weten.

Verder laat het bedrijf weten enorm tevreden te zijn met de goede verkoopcijfers van Saints Row: The Third. Deze game is in Noord Amerika inmiddels drie keer zo goed verkocht als Saints Row 2.