1 min

Tags in dit artikel

, ,

Fans van Resident Evil kunnen mogelijk vandaag een aankondiging van het nieuwste deel uit de serie verwachten. Er is namelijk een reclame campagne bezig die hint naar een nieuw deel uit de serie.

Dit nieuwe deel zou bijna drie jaar na Resident Evil 5 op de markt komen. Naar alle verwachtingen zal er vanmiddag een aankondiging gedaan worden door Capcom, de makers van de serie. De reclamecampagne richt zijn aandacht op de website nohopeleft.com. Op deze website vind je verschillende foto’s en video’s van graffiti van over de hele wereld. In deze afbeeldingen en video’s komt elke keer de slogan "No Hope Left" terug. In sommige afbeeldingen is in de letter "o" een bioghazard-logo verwerkt en de datum 19.01.2012. Deze verschillende aanwijzingen doen denken aan een aankondiging van een nieuw deel uit de serie Resident Evil. In Japan luistert de serie namelijk naar de naam "BioHazard".

Resident Evil 6 laat al enige tijd op zich wachten. Deel vijf kwam drie jaar geleden uit en fans vinden het hoogtijd voor een nieuw deel in de serie. In 2010 gaf voormalig managing director Keiji Inafune nog aan dat hij Resident Evil 6 zo snel mogelijk in de schappen wilde hebben. Echter bleef het na deze uitspraak opnieuw stil. Alle aanwijzingen richten echter nu op een aankondiging later deze middag.