1 min

Tags in dit artikel

, ,

Ontwikkelaar Bethesda heeft laten weten dat spelers van het spel Skyrim nog deze maand een grote update kunnen verwachten. Veel spelers zullen erg blij zijn met deze update gezien deze de Creation Kit met zich mee zal brengen.

Naast deze Kit zal de update ook een groot aantal verbeteringen en patches aan het spel toevoegen. De ontwikkelaar plaatste op haar blog namelijk een lijst met een groot deel van de punten waar aan gewerkt is en in de update zijn opgenomen. Het gaat hierbij om een aardige lijst met bugs en quest fixes. De makers van Skyrim hebben aangegeven dat zij alle updates en verbeteringen extra goed testen om een herhaling van de problemen met update 1.3 te voorkomen.

We kunnen de update naar 1.4 wel nog deze maand verwachten. Volgens veel spelers zal het spel na update 1.4 pas zijn echte kracht tonen. Hiermee doelen de spelers op de komst van de Creation Kit. Dit pakket stelt gebruikers in de gelegenheid om zelf aan de slag te gaan met het spel en zo mods te creëren voor het spel. Dit gebeurde al in kleine maten maar zal pas echt losbreken wanneer de Kit beschikbaar komt. Deze maakt de mods namelijk voor een hoop mensen een stuk toegankelijker. Via Steam Workshop zullen mensen hun mods aan de rest van de wereld kunnen tonen en delen.