1 min Applications

‘Elite blijkt populair en krijgt versie 2.0’

Het sociale platform van Call of Duty, Elite, blijkt erg populair en zal bij een vervolg in de serie ook een vernieuwde versie krijgen. Dit heeft Activision bekend gemaakt.

‘Elite blijkt populair en krijgt versie 2.0’De uitgever achter de mateloos populaire franshise presenteerde afgelopen week haar financiële cijfers en lichtte hierbij gelijk een tipje van de sluier over de toekomst van de serie. Jammer genoeg ging het nieuws niet over de game zelf maar maakte de uitgever wel bekend dat het platform Elite een versie 2.0 meekrijgt bij de volgende game. Wat deze nieuwe versie echter met zich mee zal brengen is nog volledig onduidelijk.

Activision greep tijdens de presentatie de kans aan om wat leuke cijfers over het platform te melden. Zo telt de Elite dienst inmiddels 1,5 miljoen betalende gebruikers. In verhouding hebben één op de vijf spelers een betaald Elite abonnement heeft. Voor een bedrag van ongeveer 50 euro kunnen zij een jaar lang gebruik maken van de dienst. Hiermee hebben zij toegang tot enkele exclusieve features.

Bron:Gamer