Het nieuwste deel van de Call of Duty-reeks lijkt nu al weer af te stevenen op een regelrecht succes. Activision ontving in een korte tijd meer dan twee miljoen aanmeldingen voor de bèta-versie van Call of Duty: Elite.

De uitverkorenen zullen vanaf vandaag per email benadert worden door ontwikkelaar Activision waarna zij direct aan de gang kunnen gaan met de beta-versie van het nieuwe deel. Activision zal starten met een kleine groep mensen maar zal deze later uitbreiden naar een groter aantal. Dan Amrich, medewerker van Activision, benadrukt de fans van Call of Duty wel dat het om de beta-versie gaat en dus bedoelt is om de game verder te verbeteren en het geen definitieve versie is.

Er zullen in de beta dus nog bugs en fouten zitten. Amrich vraagt de spelers die de game al mogen testen deze fouten duidelijk te melden zodat Activision deze kan oplossen. Het is onbekend of Activision het voor elkaar krijgt om alle twee miljoen aanmeldingen om te zetten in een uitnodiging om te testen maar de ontwikkelstudio laat weten dat zij dit in ieder geval zullen gaan proberen.

Elite richt zich specifiek op de multiplayer van elk deel wat uit zal komen in de reeks na Black Ops. Elite is een digitale winkel waar spelers verschillende aankopen kunnen doen, statistieken kunnen vinden over spel-eigenschappen en in contact kunnen komen met andere spelers.