Ondanks dat de trailer van de nieuwe GTA V op twee november werdt gelanceerd is er nog vrij weinig bekend over het nieuwe deel uit de populaire reeks. Voorlopig blijft dit ook zo, stelt ontwikkelaar Rockstar.

Het zal zelfs nog enkele maanden duren voordat de ontwikkelaar met meer details naar buiten zal komen. Dit heeft Rockstar deze week gemeld op een nieuwe versie van haar vraag-en-antwoordpagina. De ontwikkelaar laat daar weten dat zij erg dankbaar zijn voor de enthousiaste ontvangst van de trailer maar vraagt fans tegelijkertijd ook veel geduld te hebben. Wanneer we verder in het proces van ontwikkeling zijn zullen we meer details onthullen, stelt Rockstar. Tot die tijd zullen fans geduldig moeten zijn.

Ondanks het feit dat we nog een behoorlijke tijd moeten wachten op de lancering van het spel kunnen we zeggen dat de verwachtingen weer hooggespannen zijn voor het vijfde deel uit de reeks. Grand Theft Auto is een van de games binnen de industrie die bijna een legendarische status geniet en voor grote titels heeft gezorgd in de geschiedenis van gaming. Een lancering in de eerste helft van 2012 zoals eerder verwacht lijkt helemaal van de baan te zijn.