Facebook-oprichter Mark Zuckerberg is erg geliefd onder zijn werknemers. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 94 procent van de werknemers van het bedrijf een positieve mening heeft over de oprichter van de social media website.

Uit onderzoek is gebleken dat een groot deel van de werknemers van Facebook naar eigen mening wel goed op hun plaats zitten bij de social media website. Zo is 94 procent van alle werknemers erg tevreden over Mark Zuckerberg. Daarnaast is het bedrijfsmoraal ook zeer hoog te noemen, met een score van 4,7 uit 5. Ook de arbeidsvoorwaarden en het salaris zit wel goed bij Facebook, hier is 88 procent van de werknemers tevreden over.

Volgens één van de werknemers van Facebook zou de filosofie van het bedrijf te vergelijken zijn met die van Disney. "Wij maken geen films om geld te verdienen, maar we verdienen geld om meer films te maken" aldus de beroemde woorden van Disney destijds. Het enige bedrijf wat een hogere score heeft weten te halen is Apple. Een verbluffende 96 procent van alle werknemers zou volgens het onderzoek van Glassdoor tevreden zijn en een positieve mening hebben over hun baas.