1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Anonymous heeft gedreigd om Zynga plat te leggen op 5 november vanwege hun "schandelijke" personeelsbeleid. Zynga is van plan om vijf procent van hun werknemers te ontslaan en werkzaamheden naar het goedkopere India te verplaatsen. Ook Facebook moet het ontgelden vanwege het "slordig" omgaan met persoonlijke gegevens.

Niet alleen wordt gedreigd de websites van beide bedrijven plat te leggen, maar er wordt ook gedreigd dat er games die gestolen zijn van de Zynga-server online worden geplaatst. Zynga heeft een slecht derde kwartaal achter de rug en probeert nu met behulp van een herstructurering de zaak weer op te pakken. De CEO van Zynga, Mark Pincus, gaf afgelopen week aan dat het bedrijf vijf procent van de 3000 werknemers wil ontslaan.

Facebook wordt door Anonymous verantwoordelijk gehouden voor vervolgingen van het Assad-regime in Syrië op burgers die kritische uitingen via het sociale netwerk deden. Dit omdat het veel te makkelijk is om te achterhalen wie wat zegt op Facebook. Hieronder de video van Anonymous.