1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Maxis heeft aangekondigd dat het de eerste grote patch voor SimCity op 22 april gaat uitrollen. Versie 2.0 van SimCity moet enkele veelvoorkomende problemen met de game oplossen.

Tijdens het uitrollen van de patch op maandag zullen alle servers tijdelijk offline gaan.

In versie 2.0 van SimCity zitten enkele belangrijke bugfixes en verbeteringen. Zo zullen toeristen niet zomaar zonder reden wegblijven, zullen uitnodigingen van andere spelers sneller verschijnen en moeten willekeurige geluidsproblemen opgelost zijn. Daarnaast is de HUD van de game geoptimaliseerd voor kleurenblinden.

Ook zal de casinospecialisatie winstgevender zijn en zullen er fixes zijn voor de brandweer-, vuilnis- en riooldiensten, zodat deze efficiënter werken en niet opeens het werk neerleggen. Het openbaar vervoer zal nu beter werken door eerst naar de drukkere gebieden te rijden en er is een fix voor een oneindige loop waarin het ov terecht kon komen.

Ook is de bug gefixt waarbij met alleen maar woongebieden een stad zeer winstgevend kon worden. Heb je zo’n stad, dan is het dus aan te bevelen om voor maandag wat winkels en industrie te creëren, omdat het anders niet lang zal duren voordat je stad failliet gaat.

Het complete changelog van SimCity 2.0 is hier in te zien.