1 min

Facebook Home, de Android-skin van Facebook, heeft zijn eerste update gehad. De update bestaat voornamelijk uit bugfixes. Het sociale netwerk maakte van de gelegenheid gebruik om aan te kondigen dat de skin de mijlpaal van 1 miljoen downloads is gepasseerd.

Facebook Home (review) werd krap een maand geleden uitgegeven voor een beperkt aantal Android-apparaten. Middels omwegen was de skin ook te installeren op niet-ondersteunde apparaten en dat zou volgens Facebook al meer dan 10.000 keer gebeurd zijn.

De ontvangst van Facebook Home was desalniettemin niet erg positief en het is onduidelijk hoeveel mensen de skin na installatie ook hebben laten staan. Momenteel heeft Facebook Home gemiddeld 2,2 op 5 mogelijke sterren gekregen van gebruikers, waarbij meer dan de helft slechts één ster toekent. Ook Facebook is op de hoogte van de klachten en men gaat onderzoeken wat er middels updates veranderd kan worden om een betere ervaring te bieden. Een deadline voor deze verbeteringen heeft het sociale netwerk niet kenbaar gemaakt.

De update die nu gelanceerd is voert geen verbeteringen door in de gebruikservaring, tenzij je last ondervond van bugs.