1 min

Enkele weken geleden heeft Instagram bevestigd dat er advertenties toegevoegd zullen worden aan de tijdlijn van gebruikers. Nu laat instagram zien hoe dit er uit moet gaan zien.

Via de blog op de website van Instagram werd een voorproefje gegeven van hoe de advertenties eruit zullen zien. Hierbij valt op dat de foto gewoon op een normale update lijkt, maar dat er rechtsboven in de hoek wel de tekst sponsored wordt toegevoegd.


De screenshot toont de app van Instagram. Hoe de advertenties eruit moeten gaan zien in de webversie van Instagram is nog niet duidelijk. De advertenties zullen ergens deze week toegevoegd worden aan tijdlijnen.

Wanneer je op sponsored klikt, krijg je een pagina te zien waarop staat hoe adverteren via Instagram werkt. De advertenties kunnen bestaan uit foto’s of video’s en zullen in eerste instantie alleen van bedrijven zijn die reeds actief lid van Instagram zijn. Het is nog niet duidelijk wanneer er meerdere bedrijven toegang krijgen tot het adverteren op Instagram.