1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Facebook ziet er naar verluidt van af om het herontwerp van de News Feed dat het bedrijf in maart presenteerde naar alle gebruikers te brengen. Anonieme bronnen melden dat de uitrol gestaakt is.

Het herontwerp werd in maart gepresenteerd en moet van het sociale netwerk meer een tijdschrift of krant maken door veel aandacht te leggen op verhalen en foto’s van hoge kwaliteit.

Na een klein onderzoek van Techzine blijkt dat momenteel nog geen 5 procent van de gebruikers over de nieuwe interface beschikt. Facebook heeft in maart aangegeven dat de uitrol langzaam zou plaatsvinden, maar inmiddels zijn we na negen maanden nog lang niet klaar.

De reden achter deze grote vertraging zit hem mogelijk in de feedback die Facebook kreeg van de eerste gebruikers. De langzame uitrol vond namelijk plaats om data te vergaren vanuit die eerste mensen en wellicht waren deze bevindingen niet zo positief.

Een woordvoerder van Facebook meldde enkel: "We zijn het ontwerp nog aan het testen en feedback aan het verwerken, verder hebben we op dit moment geen nieuws."