Ziggo heeft vandaag nieuwe alles-in-1-bundels geïntroduceerd, daarbij zijn de namen alles-in-1 ook meteen komen te vervallen. Vanaf nu heeft Ziggo drie bundels: GewoonGoed, AltijdOveral en SamenCompleet. De verschillen in de bundels zitten voornamelijk in de internetsnelheid, in het alleen kijken van interactieve televisie of ook opnemen en wel of geen vaste telefonie.

Het goedkoopste abonnement is GewoonGoed, daarbij krijg je televisie, internet en vaste telefonie. De downloadsnelheid bedraagt 30 Mbit en de uploadsnelheid 3 Mbit. Bij dit abonnement krijg je een interactieve HD-ontvanger cadeau, je kan met deze ontvanger dus niet opnemen. Dit abonnement kost 44,95 euro per maand.

Het AltijdOveral-abonnement biedt alleen televisie en internet en dus geen vaste telefonie, wel is de internetsnelheid fors hoger met een downloadsnelheid van 90 Mbit en een uploadsnelheid van 9 Mbit. Daarnaast krijg je een interactieve HD-recorder, daarmee kan je dus wel opnemen. Dit abonnement is 5 euro duurder en kost 49,95 euro.

Tot slot is er nog het SamenCompleet abonnement en biedt het beste van twee werelden. Met dit abonnement kan je televisie kijken, internetten en bellen. De internetsnelheid is gelijk aan het AltijdOveral-pakket, de downloadsnelheid bedraagt dan ook 90 Mbit en de uploadsnelheid 9 Mbit. Ook krijg je bij dit abonnement een interactieve HD-recorder, maar je kan met dit abonnement ook gratis onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Dit abonnement kost 64,90 euro per maand.

Bij alle abonnementen mag je gratis gebruik maken van Ziggo WiFi-spots, krijg je gratis internetbeveiliging, het standaard zenderpakket voor televisie en stuurt Ziggo gratis een monteur langs om het pakket te installeren.

Ook kan je ervoor kiezen om zelf een abonnement samen te stellen, zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor televisie en internet met een downloadsnelheid van 30 Mbit en een uploadsnelheid van 3 Mbit, maar zonder telefonie en daarvoor betaal je dan 39,95 euro. Je kan daarbij kiezen voor een maandcontract of een jaarcontract, bij een jaarcontract krijg je ook een gratis interactieve HD ontvanger of met een bijbetaling van 49 euro een HD-recorder.

Op dit moment is het nog onduidelijk wat de nieuwe abonnementen betekenen voor bestaande klanten. Aangezien Ziggo flink wat veranderingen heeft doorgevoerd zal de prijs voor veel klanten mogelijk veranderen als ze kiezen voor de nieuwe bundels. In veel gevallen zal het abonnement dan duurder worden.