1 min

Sony heeft tijdens de CES bekendgemaakt dat het bedrijf met een nieuwe abonnementsvorm op de proppen komt. Voor een slordige 20 dollar per maand kunnen Amerikanen onbeperkt gebruikmaken van de catalogus van PlayStation Now.

De PlayStation Now-dienst werd ongeveer een jaar geleden aangekondigd tijdens de CES. Met PlayStation Now is het mogelijk om PlayStation-games te streamen naar een scala aan apparaten zoals PlayStations, Sony-televisies en mobiele apparaten. Onlangs werd ook bekendgemaakt dat bepaalde Samsung-televisies ondersteuning voor de dienst zouden krijgen.

Nu tilt Sony PlayStation Now naar een hoger niveau. Voor een bedrag van 19,99 dollar per maand mogen Amerikanen onbeperkt aan de slag gaan met het aanbod van de dienst. Gebruikers kunnen ook kiezen voor een aardige prijsreductie: 44,99 dollar voor drie maanden.

PlayStation Now heeft op het moment van schrijven meer dan 100 PlayStation 3-games in het aanbod. PlayStation 4-gebruikers kunnen vanaf volgende week gebruik maken van het abonnementsmodel, andere apparaten zullen op termijn volgen.

Helaas is het abonnementsmodel op dit moment enkel voor de Verenigde Staten aangekondigd. We moeten dus afwachten of Europese gamers hier op termijn ook mee aan de slag kunnen gaan.