Bruna heeft een nieuwe dienst gelanceerd voor het onbeperkt lezen van e-books en tijdschriften. De dienst werkt met een all-you-can-eat abonnement van 10 of 15 euro per maand. De dienst draagt de naam Bliyoo en moet volgende maand al 10.000 boeken en tijdschriften tellen, uiteindelijk hoopt Bruna dit aantal te verhogen naar 20.000.

De Nederlandse boeken- en tijdschriftenwinkel heeft een tegenhanger voor Spotify en Netflix ontwikkeld maar dan moet boeken en tijdschriften. Voor een abonnement van 10 euro per maand kunnen alle beschikbare e-books of tijdschriften worden gelezen, voor 15 euro per maand mogen zowel alle beschikbare e-books als tijdschriften worden gelezen.

De e-books en tijdschriften worden via de app gedownload naar het apparaat en kunnen daarna worden gelezen. Er kunnen maximaal drie boeken en drie tijdschriften tegelijk worden gelezen. Daarna moet de gebruiker eerst een van de titels verwijderen voordat er nieuwe kunnen worden gedownload. Een dergelijke dienst hangt en staat met de aanwezige collectie, deze bestaat voornamelijk uit Nederlandse titels. Volgens Bruna is het lastig om de rechten te bemachtigen voor buitenlandse boeken.

Verder doen een groot aantal tijdschriften in Nederland mee met Bliyoo maar enkele grote titels zijn nog niet overtuigd en zijn nog afwezig op dienst. Hieronder vallen onder meer de Donald Duck en Linda.

Bruna hoopt eind dit jaar 125.000 gebruikers overtuigd te hebben van de dienst en deze te hebben geconverteerd tot betalende gebruikers. De Bliyoo-app is op dit moment alleen beschikbaar voor Android en iOS. Bruna onderzoekt nog om de app op meer platformen beschikbaar te maken, waaronder e-readers.