1 min

De laatste tijd heeft Apple er vaker last van dan de afgelopen jaren, storingen. Vanmiddag is het ook weer raak, een groot deel van de gebruikers kan geen gebruik maken van Apple’s App Store, Apple Music, iTunes, Mac App Store en OS X software-updates. Ook de Apple TV functioneert niet naar behoren.

Apple heeft een storing in zijn cloudomgeving waardoor veel on-demand internetdiensten niet naar behoren werken. Hieronder vallen alle applicatie- en muziekwinkels, maar ook de Apple TV en de software updates voor de Macbooks en iMacs. De nieuwe muziekdienst Apple Music is ook onbereikbaar.

Wat de oorzaak is van de storing is onduidelijk, Apple heeft op de statuspagina bevestigt dat er momenteel een storing is waar een deel van de Apple-gebruikers last van heeft. De storing duurt inmiddels al enkele uren, hoelang de storing nog gaat duren is onduidelijk.

Mocht je Apple-product momenteel dus niet helemaal goed functioneren, dan heeft dat mogelijk te maken met het niet beschikbaar zijn van enkele Apple-diensten.