2min

Tags in dit artikel

, , ,

Vandaag vond op het Zuidplein bij het WTC in Amsterdam het NK Bureaustoelracen plaats. Onder grote belangstelling van onder andere medewerkers van de omliggende bedrijven wonnen Ben Reisman en Timothy Beck van Coolcast BNN uiteindelijk de finale.

Aan het Nederlands Kampioenschap Bureaustoelracen deden in totaal 24 teams mee van diverse bedrijven, uit verschillende branches uit alle delen van het land. Na de voorrondes gingen de 8 snelste teams door naar de volgende ronde waarbij door middel van een afvalrace de uiteindelijke finale plaats vond tussen het team van Coolcast BNN en Samas waarbij Coolcast BNN uiteindelijk als eerste over de finish kwam. De blije winnaars gingen naar huis met een beker en voor beide een notebook.

Ben Reisman: "Coolcast BNN heeft als opdracht aan zoveel mogelijk Nederlandse Kampioenschappen mee te doen. Er zijn heel wat onbekende NK’s en die willen we allemaal promoten. Dit is onze zesde NK en het is de eerste die we hebben gewonnen, vooral ook dankzij Timothy Beck, meervoudig atletiek- en bobsleekampioen. Met de winst vandaag zijn we natuurlijk heel erg blij want we waren tot nu toe niet verder gekomen dan een derde plaats op het kampioenschap luchtgitaar spelen."

De race is een initiatief van Dell, Intel en Vodafone die hiermee de aandacht willen vestigen op de groei en de voordelen van mobiel werken. Voor medewerkers betekent mobiel werken meer vrijheid en flexibiliteit terwijl ondernemers ondertussen profiteren van deze flexibiliteit door een hogere productiviteit.