1 min

Tags in dit artikel

,

AVEX, een leverancier van communicatie-oplossingen voor bedrijven, introduceert het concept AVEX Room Solutions. Met dit concept kunnen bedrijven bestaande vergaderruimtes in korte tijd ombouwen tot volledige hybride vergaderomgevingen met videovergadering- en collaboration tools.

Bedrijven hebben, met de toenemende populariteit van het hybride werken, steeds meer behoefte aan vergaderomgevingen met nieuwe technologie voor videoconferencing en collaboration. AVEX speelt hier nu op in en introduceert hiervoor zijn AVEX Room Solutions-dienstverlening.

AVEX Room Solutions

Concreet bestaat AVEX Room Solutions uit bouwblokken van flexibele, verplaatsbare systemen(trolleys) en vaste wandoplossingen die vergaderruimtes in no-time inrichten als moderne volledig op hybride werken gerichte vergaderomgevingen met de allerlaatste technologie.

Met de toevoeging van de AVEX Room Upgrades-oplossingen kunnen ook bestaande omgevingen snel in hoogwaardige vergaderruimtes worden omgetoverd. AVEX verzorgt hiervoor de volledige fabricage en implementatie, waarbij de eindgebruikerservaring van zowel fysieke als remote-deelnemers centraal staat.

As-a-Service

Opvallend aan het nu aangekondigde concept is dat het volledig ‘as-a-service’ wordt geleverd op basis van AV-FLEX, de AV-as-a-Service-dienst van de leverancier. Met deze ‘beheerde’ dienst kunnen bedrijven direct de nieuwste technologie in huis halen voor hun dagelijkse werkprocessen, zonder daarvoor direct een grote investering te moeten doen. AV-FLEX maakt het mogelijk tegen een ‘all-in’ tarief voor gebruik zorgeloos te vergaderen en daarbij volledig technisch te worden ondersteund.

Tip: Hybride werken na corona, hoe richt je dat in?