2min

Nu zal het waarschijnlijk de laatste keer zijn dat er een hoop nieuws komt over Call of Duty Modern Warfare 2. Na alle slechte en goede berichten maakt Infinity Ward nu bekend hoe het zit met de multiplayer.

Zoals bekend heeft Infinity Ward afgezien van de dedicated servers. Veel mensen waren al tegen deze beslissing en er was een petitie voor gestart. Nu heeft ontwikkelaar Infinity Ward bekend gemaakt hoe het zit met de team-erdeling in de pc-versie van Modern Warfare 2. In de laatste Call of Duty-versie (World At War), kon je met 50 man een game starten, hierdoor werden de teams opgesplitst in 25 tegen 25. Dit aantal is bij Modern Warfare drastisch omlaag gebracht en zal het alleen maar mogelijk zijn om 9 tegen 9 te spelen. Uit de reacties op andere websites blijkt dat er veel gamers hier op tegen zijn, vooral omdat de prijs nu nogal hoog is voor veel spelers.

Dit was niet het enige over Call of Duty Modern Warfare 2, zo zou de eerste review van de game al online zijn verschenen op IGN. Een gamer had dit opmerkelijke cijfer gezien en er gelijk een printscreen van gemaakt. Dit was maar goed ook want IGN had de review al vrij snel van de site gehaald, het blijkt dus dat IGN iets te vroeg in de fout was gegaan met het publiceren van deze review. Voor de mensen die toch geïnteresseerd zijn in het cijfer van IGN, bekijk het screenshot hieronder.