1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Dropbox is voor veel ICT’ers een programma wat zij dagelijks gebruiken. Tot op heden is het programma echter enkel te gebruiken door consumenten maar hier wil Dropbox verandering in gaan brengen. Het bedrijf wil binnenkort een zakelijke versie beschikbaar stellen.

Dropbox gaat met haar nieuwe Dropbox for Teams namelijk ook een zakelijke oplossing aanbieden. Met deze stap zal het bedrijf een veel grotere markt gaan aanspreken dan de momenteel 45 miljoen gebruikers en hoopt hiermee dan ook zijn marktaandeel en omzet fors te verhogen. Dropbox bood naast een gratis account van twee gigabyte ook al betaalde accounts aan met grotere opslagcapaciteit. Hier wordt nu dus ook een zakelijk pakket aan toegevoegd.

Met Dropbox for Teams richt het bedrijf zich dus volledig op de zakelijke markt en gaat dit doen met een pakket wat verkrijgbaar is vanaf 795 dollar. Voor deze prijs krijgt het bedrijf een pakket voor maximaal vijf gebruikers met een opslagruimte van één terabyte. Voor elke extra gebruiker moet 125 dollar worden betaald, ook neemt de capaciteit dan toe met 200 GB.