Call of Duty: Black Ops II krijgt de mogelijkheid om hun games live te streamen op videosite YouTube. De mogelijkheid om games live te streamen kan zorgen voor meer aandacht voor individuele spelers of teams.

De streamingfunctie zal beschikbaar komen bij het gebruik van de League Play-functie van de game. Middels een livestream te verzorgen kan de game via YouTube aanschouwd worden, zodat de actie real-time kan worden gevolgd. Vooralsnog is de streaming-functie overigens alleen aangekondigd voor gebruik op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De Wii U-versie van Black Ops II krijgt dus mogelijk geen ondersteuning.

Een idee voor een aanvullende mogelijkheid bij het streamen die door Redmond Pie wordt geopperd is dat de gamers die de livestream verzorgen inkomsten kunnen verdienen aan de stream indien deze goed bekeken wordt. Het is duidelijk dat Google geld zal verdienen met de livestream, maar of het die opbrengsten zal delen met de mensen waaraan het bedrijf het geld te danken heeft, is nog afwachten.

Call of Duty: Black Ops II zal vanaf 13 november in de winkels liggen.