2min

Tags in dit artikel

, ,

Met de overname van de twee partijen wil OneXillium bedrijven beter ondersteunen op het gebied van Enterprise Information Management en cybersecurity.

OneXillium helpt bedrijven bij het veilig en efficiënt inrichten van digitale processen. Met meer dan 80 medewerkers in dienst kan het vraagstukken rond het inrichten van werkplekken, documentoplossingen, printing en security oplossen.

In april 2023 sloot OneXillium een overeenkomst met investeerder Andera Partners, met als doel groei te faciliteren en de dienstverlening uit te breiden, zowel organisch als via overnames. Nu volgen dan ook gelijktijdig de overnames van BMconsultants en RedTeam.

Tip: Voorbij printing: hardware en software komen samen in één digitale werkplek

BMconsultants

“Als je kijkt naar EIM, dan kun je dit gemakshalve opdelen in drie segmenten: input, proces en output”, reageert OneXillium-CEO Jo Van Onsem. “Met BMconsultants, een erkende implementatiepartner van Tungsten Automation (voorheen Kofax) en van M-Files, een gezaghebbend platform voor kenniswerkautomatisering en informatiemanagement, versterken wij ons aanbod op het gebied van inputmanagement en procesautomatisering.”

Vijf professionals glimlachen en slaan de vuisten in een blijk van eenheid of teamgeest, staande voor een boekenplank.

BMconsultants uit Soesterberg ondersteunt bedrijven met RPA, documentbeheer, het anonimiseren van documenten en een portaal voor classificatie en distributie van documenten. Het heeft een aanzienlijke aanwezigheid in de overheid, wat voor OneXillium interessant is om de aanwezigheid in deze sector te vergroten.

RedTeam

Met RedTeam uit Arnhem komt er daarnaast een team ethische hackers onder de vleugels van OneXillium. “Door de oplossingen van RedTeam Cyber Security B.V., zoals cybersecurity awareness, IT Risk Assessment en ethical hacking diensten, in ons bestaande EIM-aanbod te integreren, helpen we onze klanten om cybercriminelen buiten de deur te houden. Daarmee is RedTeam een ontzettend waardevolle aanvulling voor ons portfolio”, licht Van Onsem toe.