1 min

Tags in dit artikel

, ,

Vandaag introduceert Fellowes de Ergo Tech-computermuis, voor de trendgevoelige consument op het gebied van nieuwe technologie. De muizen zijn grappig, functioneel, zien er hip uit en liggen prettig in de hand. Bovendien zijn ze lichtgewicht en makkelijk in gebruik.

Voor het ontwerp van de Ergo Tech-computermuis heeft Fellowes de gebruikelijke platte, ovale vormgeving overboord gegooid en een muis ontworpen die perfect past in de vorm van een hand. Het bijgeleverde snoer is slim vormgegeven en ruimtebesparend waardoor de muis makkelijk in een
laptop-tas past. De Ergo Tech-computermuis is tevens voorzien van een rolwieltje en is daardoor geschikt voor urenlang gebruik.

Fellowes introduceert tevens een draadloze versie van de Ergo Tech. De computermuis verstuurt via radiosignalen informatie aan de PC. De muis is direct te gebruiken met de gangbare Windows-toepassingen, en makkelijk aansluitbaar op de USB of PS/2-poort van de computer. Met de draadloze muis heeft de gebruiker meer bewegingsvrijheid, handig voor mensen die terwijl ze internetten, bijvoorbeeld onder in een la hun calculator voor internetbanieren willen pakken. Voor een kleine €15.- krijg je de Ego Tech-computermuis, en voor €35.- de draadloze versie.