1 min

Tags in dit artikel

, , ,

FileNET Corporation, de toonaangevende leverancier van Enterprise Content Management (ECM) oplossingen, kondigt de nieuwe generatie van haar Capture producten aan; Capture Professional 4.0 en Capture Desktop 4.0. Deze document- en content ‘capture’ producten geven bedrijven toegang tot allerlei soorten content in hun organisatie en helpen deze content te managen.

FileNET’s Capture producten stellen klanten in staat om zowel papieren als elektronische content te verzamelen, te indexeren en op een efficiënte manier te verspreiden en te beheren. Capture 4.0 heeft een aantal nieuwe eigenschappen. Zo ondersteunt het onder andere TWAIN scanner-drivers en biedt het verbeterde rapportagemogelijkheden en hele nauwkeurige ‘optical character recognition’ (OCR), waarmee content automatisch kan worden geïndexeerd en met behulp van een module van Scansoft naar PDF kan worden omgezet.

FileNET Capture 4.0 stelt bedrijven in staat om hun grote hoeveelheden content onder controle te krijgen en bedrijfprocessen te ondersteunen die afhankelijk zijn van content, door binnen en buiten de organisatie toegang tot de content te verschaffen. Zo heeft een Amerikaanse juridische instantie; de LPSC (Louisiana Public Service Commission), Capture 4.0 gebruikt om meer dan een miljoen juridische documenten on-line te zetten en zo advocaten, rechters en andere geïnteresseerden gemakkelijk toegang tot deze documenten te verschaffen.