AMD, leverancier van onder meer Flash Memory en PC processoren, introduceert de mobiele Athlon XP processor 2200+. Deze processor is voorzien van PowerNow!-technologie en biedt gebruikers de kracht en prestaties waarmee zij hun productiviteit kunnen vergroten. De mobiele Athlon XP 2200+ processor, die de werktijd van de batterij verlengt, is in Europa direct beschikbaar in de notebooks van Fujitsu Siemens.

“AMD maakt de belofte waar om goede producten voor haar klanten te leveren”, zegt Casper Pilkes, District Sales Manager bij AMD. “Het ontwerp van de mobiele Athlon XP 2200+ is geheel afgestemd op onze notebook-klanten en biedt hen het hoogste prestatie- en productiviteitsniveau. Onafhankelijk van tijd of plaats. De nieuwe mobiele processor biedt klanten de keuze voor een echt notebook-platform.”

De mobiele Athlon XP processor met 3DNow! Professional, in combinatie met een notebook met DDR geheugentechnologie, levert flinke prestatiewinsten op bij geheugenintensieve applicaties, zoals office-applicaties, spellen en Internet content creation. Door de QuantiSpeed-architectuur biedt de nieuwe processor tevens uitstekende prestaties onder het Microsoft Windows XP-besturingssysteem.

Prijs
De mobiele AMD Athlon XP processor 2200+kost US$ 186,- per stuk bij een verpakking van 1000 stuks.