2min Devices

Nieuw: Hercules DJ Console

Hercules komt DJ’s ter hulp met de nieuwe DJ Console, een draagbare DJ controller en multichannel USB geluidskaart voor de pc. Aspirant of amateur DJ’s kunnen met de DJ Console hun eigen real-time live mixes en compilaties creëren via hun desktop-pc of notebook. Met de DJ Console kunnen ze MP3’s, WMA’s en cd’s afspelen, mixen, samplen, loopen, scratchen en remixen. DJ Console biedt twee vinylachtige decks voor spinning en scratching met vingergrepen voor het snel zoeken van een track of het aanpassen van de snelheid, een crossfader voor het mengen tussen de twee decks, zes potentiometers en bass/medium/treble controls, twee roterende encoders en twee schuifregelaars voor het tweaken van het volume of het wijzigen van de muzieksnelheid (pitch/master tempo) in real time.

Nieuw: Hercules DJ Console

Verder heeft de DJ CO en 28 knoppen voor het afspelen, pauzeren of heen- en terugspoelen van de songs en het toevoegen van effecten en cue points (song posities). Hercules levert met de DJ Console een DJ/music software suite. Met de DJ Console kun je ook muziek opnemen en afspelen van instrumenten, stereo-installaties en cd/dvd-spelers. Daartoe beschikt de console over verschillende connectoren waaronder optische en coaxiale digitale In/Out en MIDI In/Out. De Hercules DJ Console, die je aansluit via een USB-poort, krijgt stroom via de USB-verbinding en heeft geen externe voeding.

Het is niet nodig de geluidskaart, die in je pc of notebook steekt, te de-installeren als je de DJ Console wil gebruiken. Hercules DJ Console heeft een adviesprijs van 249 euro.