min

Tags in dit artikel

, , ,

Sony Ericsson lanceert de P800 Smartphone. De P800 is tot op heden het meest gediversifieerde mobiele telefoontoestel van Sony Ericsson en richt zich tot de zakelijke reizigers. De nieuwe Sony Ericsson gsm is zowel een mobiele telefoon als een PDA. Het aanraakgevoelige kleurenscherm heeft een resolutie van 208 x 320 pixels (40 x 61 mm) en 4096 kleuren. Met gesloten cover flip beschik je over telefoonfuncties en in de open stand over PDA-functionaliteit. De P800 beschikt verder over een ingebouwde digitale camera en audio-, video- en opslagmogelijkheden. De gsm ondersteunt zowel web als WAP browsing. En met WAP 2.0 kan je tekeningen, grafieken, tabellen, kaders, achtergrondkleuren, lettertypes, enz. gemakkelijk hanteren.

De mobiele telefoon beschikt eveneens over diverse veiligheids functies voor transacties, digitale handtekeningen en intranet/LAN-ondersteuning voor GPRS aan 53.6kbit/s. Het interne geheugen van de P800 laat je toe om tot 12 MB aan beelden, spelletjes, contacten of andere gegevens op te slaan. De mobiele telefoon heeft een Memory Stick Duo slot en wordt geleverd met een 16 MB Memory Stick Duo en een Memory Stick adapter. Vier spelletjes worden standaard meegeleverd met de P800: Men in Black en Stunt Run (beide in 3D en speelbaar in widescreen modus), en Solitaire en Chess, die zowel stand-alone als in interactieve modus tegen vrienden (via SMS) kunnen worden gespeeld. De P800 beschikt eveneens over een speciale ‘Flight mode’-functie voor gebruik tijdens vliegreizen.

Deze functie deactiveert de radiozender op de mobiele telefoon, terwijl reizigers toch op een veilige manier gedownloade e-mails kunnen lezen, hun contacten kunnen beheren, vergaderingen kunnen opzetten, muziek kunnen beluisteren en spelletjes kunnen spelen tijdens hun vlucht. Voor de Sony Ericsson P800 Smartphone betaal je 850 euro.