2min

Tags in dit artikel

, , ,

Advance Technology breidt haar assortiment uit met een nieuw model. De VX8800 met DVD-brander en 16.1” TFT-scherm met een UXGA-resolutie, goed voor 1600 x 1200 pixels groot. De Advance VX8800 is het topmodel van Advance Technology. Dit notebook is het meest complete en veelzijdige notebook van Nederland. Naast de nieuwe opties van een DVD-brander en 16.1” TFT-scherm, bezit dit notebook nog tal van unieke specificaties. Zo beschikt de Advance VX8800 over een full-size toetsenbord met numeriek gedeelte.

De VX8800 heeft ook twee multimedia bays. Daarin kunt u de DVD-brander en tegelijk een DVD-speler kwijt, of een extra harddisk, of een routermodule die geschikt is voor ADSL en kabelinternet. Er kunnen maar liefst 3 harddisks in de VX8800 geplaatst worden, met een gezamenlijke capaciteit van 180Gb. Ook is het mogelijk om een TV-module intern te plaatsen, zodat u uw favoriete programma’s niet hoeft te missen tijdens het werken.

Wie veel digitale foto’s maakt kan het Memorystick-slot zeker waarderen. En d.m.v. de optionele MP3-speler, die ook intern onder te brengen is, beschikt u ook nog eens over een SD-Card geheugenslot. De VX8800 wordt standaard geleverd met een draadloos netwerkmodule (Wireless Lan 800.11b). In tegenstelling tot andere notebooks worden de modules intern geplaatst, waardoor er geen uitstekende kaartjes benodigd zijn. Daardoor blijft het PC-slot volledig beschikbaar. Voor een optimale ontvangst, is de Advance VX8800 uitgerust met een achter het scherm ingebouwde antenne.

Snelle poorten, zoals 4 USB-poorten (2.0 standaard) en firewire zorgen voor snelle overdracht naar externe apparatuur. De VX8800 kan uitgerust worden tot en met de Intel Pentium 4 3.06GHz, de snelste processor momenteel beschikbaar. Bovendien heeft de Advance VX8800 een supersnelle 533MHz front side bus en het standaard 256Mb intern geheugen kan tot 1Gb uitgebreid worden. Het 16” grote scherm wordt aangestuurd door de nieuwe en uiterst snelle ATI Rade-on Mobility 9000 videochip die speciaal voor notebooks is ontwikkeld.