2min

Tags in dit artikel

, , ,

Advance Technology, al meer dan 20 jaar specialist in draagbare en innovatieve producten, introduceert een nieuwe revolutionair Tablet PC in Nederland. De Advance TX3000. Deze is per direct leverbaar.

De Tablet PC verenigt de kracht en mobiliteit van het notebook met de gebruiksvriendelijkheid en mobiliteit van het tablet. Resultaat is een flexibel en krachtig Tablet PC die professionele gebruikers de mogelijkheid geeft om overal hun werk te doen, op een gebruiksvriendelijke manier.

De Advance TX3000 is voorzien van een 8.4" TFT-aanraakscherm met een SVGA resolutie. Door middel van de meegeleverde styluspen is het mogelijk om te navigeren in o.a. de standaard meegeleverde Windows XP Professional.

De TX3000 maakt gebruik van een processor van Transmeta. De Crusoe. Deze heeft een snelheid van 800MHz, wat ruim voldoende is voor de gebruikelijke office applicaties. De Transmeta Crusoe is een bijzonder zuinige processor, wat resulteert in een langere batterijtijd, en dus langere werktijd.

Ondanks zijn geringe afmetingen en zijn minimale gewicht van 1.2 Kg is de TX3000 wel zeer volledig. Voorzien van Wireless Lan, een standaard netwerkaansluiting, USB 2.0 en modem. Zelfs een geïntegreerde CMOS camera ontbreekt niet.

Omwille van de draagbaarheid en het gewicht treft u geen floppydrive en DVD-speler in het apparaat aan. Deze zijn extern aan te schaffen. Wel beschikt de TX3000 over een 4-in-1 kaartlezer, 40Gb harddisk (max. 80Gb) en 256Mb geheugen max. (512Mb). Voldoende om alle gangbare applicaties probleemloos uit te kunnen voeren.

De Advance TX3000 is bijzonder handzaam. In de bijgeleverde luxe etui bevindt zich ook nog een toetsenbord. Wat de invoer van gegevens vereenvoudigd. En voor het gemak wordt er ook een luxe etui zonder toetsenbord meegeleverd zodat de TX3000 als tablet te gebruiken is.

Er is al een Advance TX3000 vanaf € 1.350,- excl. btw.