min

Tags in dit artikel

, ,

NEC Computers introduceert de NEC VERSA T400. Deze tablet PC biedt mobiele werknemers de nieuwste technologie, maximale prestaties en flexibiliteit. De VERSA T400 is met een dikte van 15 millimeter en een gewicht van slechts 999 gram de meest elegante Tablet PC op de markt. De VERSA T400 is uitgerust met een Ultra-Low-Voltage Mobile Intel Pentium III processor-M, met een kloksnelheid van 933 MHz. Deze processor, voorzien van Intel SpeedStep Technologie, optimaliseert applicatieprestaties, evenals stroomverbruik, met de bedoeling de levensduur van de batterij te verlengen. De NEC Tablet PC, met 10,4” XGA TFT scherm, werkt op een 16 MB VRAM videochip voor uitstekende grafische prestaties. De 4-cell Li-Ion batterij kan 3 uur volop worden gebruikt. De tablet PC is uitgerust met Microsoft Windows XP Tablet PC Edition en de nieuwste applicaties.

De VERSA T400 heeft een ingebouwde 10/100 LAN-kaart en wireless 802.11a/b-kaart, waardoor eenvoudig verbinding met de kantooromgeving kan worden gemaakt. Daarnaast heeft de VERSA T400 drie USB 2.0-poorten en één CF-kaart slot. De tablet PC ondersteunt Voice over IP (VoIP) waardoor de gebruiker telefoongesprekken kan voeren en spraakdata kan verzenden door middel van IP-telefonie en data switching functies.

De NEC VERSA T400 is vanaf nu beschikbaar via NEC’s directe verkoopkanaal, www.nec-online.nl, of netwerk van VAR’s. Prijzen zijn vanaf Euro 2.199,- (exclusief BTW).