1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Dell kondigt vandaag de Precision Workstation 360 aan, een single-processor personal workstation met significant betere prestaties dan de vorige generatie workstations. De Dell Precision 360 is vanaf nu verkrijgbaar in Europa. De rest van de wereld volgt binnenkort. De betere prestaties van Dell’s Precision 360 komen vooral door de nieuwe chipset, de Intel® 875P, met ‘Performance Acceleration’ Technologie. Deze chipset is geoptimaliseerd voor workstations, met minder geheugenvertraging en een grotere bus-bandbreedte, wat resulteert in een sneller en stabieler ontwerp. De 875P chipset ondersteunt ook 8X AGP grafische kaarten.

De dataopslagmogelijkheden van de Dell Precision 360 omvatten onder meer ondersteuning voor Serial ATA of SCSI vaste schijven met optionele RAID configuraties. Het systeem heeft een Intel PRO/1000 MT Gigabit (10/100/1000) Ethernet controller voor snelle en betrouwbare netwerkfunctionaliteit.

Alle Dell Precision workstations zijn met name ontworpen voor bedrijven in de computer-aided design-, ontwerp-, grafische-, GIS-, software ontwikkeling- en financiële markten. De Dell Precision productlijn wordt ondersteund door Dell Services. Deze met vele prijzen bekroonde service van Dell omvat o.a. detachering en after-sale support en helpt klanten bij het terugdringen van hun IT-kosten. Alle informatie over Dell Services is te vinden op: www.dell.com/services.