1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De Trust 420F 4 port USB 2.0 Direct Access HUB stelt de gebruiker in staat de computer met vier extra direct toegankelijke USB 2.0 aansluitingen uit te breiden om eenvoudig de meest gebruikte randapparatuur aan te sluiten aan de voorkant van de PC. Dus direct eenvoudig aansluiten zonder onhandige verrichtingen met snoeren aan de achterkant van de PC. Met een snelheid van 480 Mbps (40 x sneller dan USB 1.1) vindt de gegevensoverdracht plaats tussen de computer en andere USB randapparatuur zoals, PDA’s en digitale camera’s. De Hub ondersteunt ook USB 1.1 randapparatuur zonder verlies van prestatie.

De Hub past gemakkelijk in elke standaard 5.25 en 3.5 inch drive opening en maakt daarbij gebruik van de computervoeding, dus ideaal voor alle USB- gevoede apparatuur. De Hub is beschermd tegen overbelasting en heeft duidelijke LED’s voor statusindicatie voor elke USB port. Bij de Hub worden zelfklevende covers in vier verschillende kleuren geleverd (zwart, donkergrijs, licht en donker metallic), zodat de computer uitgerust kan worden in een uniforme kleur aan de voorkant.

De Trust 411F 4 Port Direct Access USB HUB heeft dezelfde specificaties als bovengenoemd model, maar is de USB 1.1 versie. De 420F kost ongeveer €40.- en de 411F €20.-