2min

Tags in dit artikel

Leadtek introduceert de WinFast A350 Ultra TDH MyVIVO. Deze 3D-grafische kaart is gebaseerd op de krachtige GeForce FX 5900 Ultra GPU. De WinFast A350 Ultra TDH MyVIVO maakt gebruik van de MyVIVO-technologie (My Video-In-Video-Out) van Leadtek en heeft 256 MB DDR-geheugen, AGP8X, DirectX 9.0, OpenGL 1.4, Cg Language, HLSL, de CineFX 2.0 engine van NVIDIA, Intellisample HCT en UltraShadow-technologie. Met de verbeterde MyVIVO-functionaliteit van de WinFast A350 Ultra TDH MyVIVO beschikken gebruikers over krachtige home entertainment- en systeemmonitoring-mogelijkheden. MyVIVO biedt video capturing, CD DirectBurn, 3D gaming, surveillance en entertainment in één oplossing.

Daarnaast verdubbelt de nieuwe 256-bits geheugenarchitectuur de geheugentoegankelijkheid, waardoor de bandbreedte wordt uitgebreid tot 27,2 GB/s in vergelijking met de 128-bit. Hiermee wordt de snelheid van datatransmissie vergroot, waardoor de grafische prestaties aanzienlijk toenemen. De basis voor de WinFast A350 Ultra TDH MyVIVO is de GeForce FX 5900 Ultra GPU die onder andere de CineFX 2.0 engine, IntelliSample HCT en UltraShadow ondersteunt. Deze CineFX engine maakt de weergave van realistische, vloeiende beelden mogelijk, terwijl de nieuwe IntelliSample een hoge beeldkwaliteit biedt en UltraShadow realistische schaduweffecten weergeeft.
Om tegemoet te komen aan de vraag van 3D-fans naar op GeForce FX 5900 GPU gebaseerde kaarten, biedt Leadtek naast de WinFast A350 Ultra TDH MyVIVO nog twee andere producten: de WinFast A350 TDH MyVIVO en de WinFast A350 TDH.

Beide producten zijn voorzien van 128 MB DDR Memory en MyVIVO van Leadtek. De introductie van de WinFast A350-serie gaat gepaard met een bonusactie: de nieuwe kaarten worden geleverd met een gamebundel bestaande uit Gun Metal en Big Mutha Truckers, en software als WinFast DVD, ColoReal Embedded, ColoReal Visual, ColoReal Bright en CYCORE CulT 3D. Daarnaast wordt software meegeleverd als Ulead VideoStudio 7 SE DVD, Cool 3D 3.0 SE en WinFox II, dat helpt bij het controleren van displaywaarschuwingen om oververhitting te voorkomen.