1 min Devices

Nieuwe Distributeur voor Hercules

Dertech gaat beginnen met het distributeren van de producten van Thrustmaster en Hercules. Dertech wordt de nieuwe Nederlandse distributeur.

Nieuwe Distributeur voor Hercules"Hercules/Thrustmaster plant al geruime tijd zijn verkoopskanalen uit te breiden door het aanwerven van een distributeur met toegevoegde waarde voor de Nederlandse retailmarkt. De sterke focus op retail en computerspeciaal zaken alsook het professionalisme en de gedrevenheid van Dertech maakten mijn keuze gemakkelijk." Zegt Olivier de Coster, sales manager Nederland van Hercules/ Thrustmaster.

"We zijn erg blij met de toevoeging van de Hercules en Thrustmaster producten aan ons assortiment" aldus Matthijs Ruijgrok, verkoopmanager bij Dertech. "Belangrijk voor de dealer is de retail uitstraling van deze producten en het onderscheidende vermogen van deze merken.
Sinds het begin van onze samenwerking met Hercules/ Thrustmaster kunnen we de kwaliteit en innovatie van de producten appreciëren. Het opnemen van Hercules en Thrustmaster in ons productenaanbod zal ons helpen bij het behalen van de vooropgestelde positionering van Dertech in Nederland."

"De proactiviteit en het enthousiasme van Dertech is een reële toegevoegde waarde voor een gezonde groei van Hercules en Thrustmaster in Nederland", voegt Olivier de Coster er nog aan toe.

Bron:Techzine Redactie