De Trust 200NS Notebook Power Adapter Universal (www.trust.com/14130) voorziet de meest gebruikelijke typen notebooks van stroom en biedt de gebruiker mogelijkheden om meerdere vaste stroomvoorzieningen te creëren. Ook wanneer de meegeleverde power adapter van een notebook defect raakt, is de notebook power adapter te gebruiken als vervanger. Deze speciaal voor notebooks ontworpen betrouwbare voedingsadapter, uit het Trust Portable Solutions assortiment, kan gebruikt worden als een vaste stroomvoorziening voor de notebook en maakt het overbodig om de originele adapter continu mee te nemen. Gebruikers zijn hierdoor niet beperkt tot de bijgeleverde standaard adapter van de notebook en kunnen profiteren van maximaal comfort, vrijheid, functionaliteit en mobiliteit op iedere gewenste plek, bijvoorbeeld op een thuiswerkplek of op kantoor.

Deze stabiele voedingsadapter wordt geleverd met zes lettergecodeerde verwisselbare aansluitingen en is verstelbaar in voltages (15/16/18/19/20 Volt [6A] en 22/24 Volt [5A]) voor een optimale compatibiliteit met alle gangbare notebooks. Met een hoog vermogen van 120 Watt is de adapter uitermate geschikt voor modellen die veel stroom vragen, zoals notebooks met grote (17") displays. In combinatie met andere Trust Portable Solutions producten, zoals bijvoorbeeld de Trust 520DS USB2 Mini Notebook Docking Station (www.trust.com/13962), heeft de gebruiker de voordelen van mobiliteit en het gemak van een vaste werkplaats.

Om de notebookgebruiker te verzekeren dat de voedingsadapter geschikt is voor de desbetreffende notebook kan de compatibiliteitslijst op www.trust.com/service/help/compatibility worden geraadpleegd. Deze site geeft een lijst weer van alle notebookmodellen die gebruikt kunnen worden in combinatie met de Trust 200NS Notebook Power Adapter Universal. Vanwege het feit dat er frequent nieuwe modellen geïntroduceerd worden, zal deze lijst regelmatig worden ge-updated. Dit model wordt geleverd met zes verwisselbare aansluitingen, alle benodigde kabels en een meertalige gebruikershandleiding en is vanaf eind augustus verkrijgbaar.

Winkeladvies prijs, inclusief BTW
Trust 200NS Notebook Power Adapter Universal – € 79,95