min

Tags in dit artikel

, , , ,

HP en Hitachi Global Storage Solutions (Hitachi GST) kondigen de beschikbaarheid aan van de eerste opslag- en serveroplossingen met zeer snelle 300 gigabyte SCSI- en Fibre Channel schijven. HP gaat de Ultrastar 10K300 Fibre Channel-schijf aanbieden voor de HP StorageWorks Enterprise Virtual Array (EVA) en de Ultrastar 10K3000 SCSI-schijf in de HP ProLiant servers en de HP StorageWorks Modular Smart Array (MSA) familie. De UltraStar 10K300 biedt een waardevolle combinatie van capaciteit, betrouwbaarheid en eenvoudige integratie.

Met de nieuwe 300GB Fibre Channel schijven verdubbelt HP de opslagcapaciteit van de middelgrote StorageWorks EVA tot een capaciteit van maar liefst 70 terabyte. Met deze drastisch uitgebreide capaciteit van de HP StorageWorks EVA-familie kunnen bedrijven blijven profiteren van het eenvoudige beheer van het systeem.

De UltraStar 10K300 is gebaseerd op een schijfontwerp dat zich in de praktijk heeft bewezen met een zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De nieuwe 3,5 inch schijven voldoen aan de eisen voor bedrijfskritische opslagapplicaties op het gebied van online transactieverwerking, gegevensanalyse en media streaming. De 10.000 tpm Ultrastar 10K300 is leverbaar met een capaciteit van 73, 147 en 300GB.