1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De geruchtenstroom op internet is de laatste tijd weer behoorlijk op gang. Gisteren meldde de website The Inquirer nog het gerucht over de echte naam van Windows Longhorn.
Nu meldt dezelfde site bewijzen te hebben die er op zouden moeten wijzen dat ATI’s volgende kaart 512MB geheugen krijgt.

Komend weekend wordt het eerste wereldwijde overclocking toernooi gehouden. Dit evenement wordt door ATI gesponsord en het bedrijf zal naar eigen zeggen op het evenement een onthulling doen. Niemand weet echter wat deze onthulling precies inhoudt.

Tijdens de wedstrijd zullen ’s werelds beste overclockers als Oppainter, Fugger en Macci een poging doen om het 3DMark wereldrecord te breken. Alhoewel met ATI’s huidige hardware nauwelijks het record te bereiken valt, heeft ATI aan de deelnemers verteld dat ze op het toernooi met nieuwe hardware aan de slag kunnen.

Daarnaast zijn er op de site Driver Heaven een aantal benchmarks en vage foto’s verschenen waaruit zou moeten blijken dat de nieuwe kaart meer geheugen heeft.