1 min

Tags in dit artikel

,

Giton, importeur van de Magic Touch touch screen monitoren, introduceert een aantal nieuwe formaten binnen de succesvolle productgroep van de Magic Touch touch screen monitoren. Vele gebruikers zijn reeds overtuigd van de voordelen van het aansturen van de programma’s via touch screens en de Magic Touch monitoren bewijzen keer op keer gemakkelijk, sterk en betaalbaar te zijn. Bovendien profiteren de touch screens over bijna de gehele linie van een prijsverlaging.

De unieke Add-On Touch Screen Kits zijn de betaalbare oplossingen op de markt en zijn verkrijgbaar voor desktop als notebook. Naast de reeds bestaande kleuren zwart en beige is vanaf heden de kleur Zilver verkrijgbaar zodat de Add-on Touch Screen Kit past bij iedere monitor. De Add-On Touch Screen Kit is er al vanaf € 169,- exclusief BTW.

Naast de Add-On Touch Screen Kit levert Giton ook de complete lijn van touch screen monitoren en Built-In inbouwschermen van 6,4” tot 42” en desgewenst in afwijkende formaten. Toepassingen van touch screens zijn bijvoorbeeld kantoren, op scholen, beurzen, restaurants maar ook productiebedrijven. Met een prijs vanaf € 155,- exclusief BTW voor de Built-In inbouwschermen liggen de voordelen van touch screens voor iedereen binnen handbereik.