1 min

Tags in dit artikel

,

Red Hat en RealOpen IT organiseren op The ICT & Networking Event een opensource kennisquiz. Hierbij worden vier boegbeelden uit de ICT wereld getest op hun kennis van opensource.

Een quizmaster zal de vragen op de vier afvuren. Het publiek krijgt echter ook de kans om wringende vragen te stellen. De Quiz zal op 26 april gehouden worden.

RealOpen IT wil met deze quiz de aandacht vestigen op de populaire en goede alternatieven op de commerciële software. Ook willen ze duidelijk maken dat het bij opensource om samenwerken draait en dat het product belangrijker is dan het individu.

"Opensource is een heel boeiend en actueel onderwerp", vertelt Bram Haasnoot, directeur van Real Open IT. "Veel mensen zijn redelijk geïnformeerd over de trends en ontwikkelingen binnen deze sector, maar er is ook een groep die minder kennis heeft van dit onderwerp. Juist voor hen is deze quiz zeer informatief, want de kenniswereld van opensource is uniek en biedt veel potentieel. Natuurlijk nodigen we ook de opensource experts uit om de kennis van de vier kandidaten uitgebreid te testen. Ik hoop op veel moeilijke vragen uit het publiek!"

Iedereen is van harte uitgenodigd op 26 april tussen 12.00 en 12.45 op de Red Hat stand, nr 11.303.