1 min

Tags in dit artikel

,

Het personeel van een engels ziekenhuis The Queen Mother in Margate, Kent, hebben het voor elkaar gekregen om de server die ze hebben twee dagen buiten gebruik te krijgen. Dit vanwege het feit dat ze te veel privé bestanden hadden opgeslagen en de hoeveelheid muziek die er werd gedownload. Daardoor raakte de server te vol en crashte.

Volgens de krant de Sun is de hoofd server welke voor de hier bovengenoemde zaken is bedoelt misbruikt door het personeel. De persoonlijke gegevens die zij opsloegen waren onderandere, spelletjes, foto’s en video’s en natuurlijk de muziek voor de Ipods. Waarom de server het toeliet dat dit soort data kon worden opgeslagen vertelde de krant niet.

In de tijd dat de server het niet deed moest het personeel alles met de hand doen, dat hield in dat de röntgenfoto’s moesten worden ontwikkeld met behulp van films en patiënten gegevens moesten worden bijgehouden met handgeschreven notities, ouden gegevens moesten ze ook uit de handgeschreven gegevens halen die ze als back up hadden.

Een woordvoerster gaf toe dat het ongeluk het ziekenhuis veel geld, “Het personeel is meteen verteld dat vanaf nu muziek of andere gegevens die niet op de server thuis horen meteen worden verwijderd."