Met de E900 introduceert Samsung een mobiele telefoon voor mensen met die van design telefoons houden. De zwartglanzende behuizing in combinatie met de zilverkleurige metallic lijnen geven deze slanke slide-uptelefoon een design look.

Op de telefoon zit een ’touchpad’ die de bediening van de nieuwe menustructuur makkelijk maakt. Voor de meest gebruikte functies hoeft de gebruiker het toestel niet te openen, via een knop aan de zijkant is het toestel te activeren en kan er direct een nummer uit het telefoonboek gebeld worden of naar muziek geluisterd worden. De bijbehorende soft keys lichten automatisch uit het zwart op.

Samsung wil buiten het design van deze telefoon ook graag benadrukken dat er heel erg is nagedacht over gebruikersgemak. Voorbeelden hiervan zijn dat als je belt met deze telefoon de touchpad automatisch vergendelt en het toestel is voorzien van ‘Black UI’, dit is de nieuwe menustructuur van Samsung. Hiermee kan de gebruiker in één scherm tegelijkertijd het sub- en hoofdmenu zien. De geselecteerde menuregels lichten in wit op, zodat het in het zwarte menu extra makkelijk navigeren is.

Het is een tri-bandtoestel en is voorzien van diverse functies: MP3-speler, 2 megapixelcamera met flash tot videorecording, 5 cm (2,05 inch) grote kleurendisplay, videocaller ID (hiermee kan je een video afspelen van iemand als die persoon jouw belt), Bluetooth, USB-aansluiting en microSD slot.

De Samsung E900 is per direct verkrijgbaar. De advies verkoopprijs is € 429,- inclusief BTW.

Specificaties Samsung E900
Standaarden GSM/GPRS klasse 10/Tri-band (GSM 900/1800/1900 Mhz)/EDGE
Camera 2 megapixelcamera met zoom
Display TFT-kleurendisplay met 262.000 kleuren
Resolutie 240 x 320 pixels
Features Video Recording & Messaging (MPEG4/H.263)
MP3/AAC/AAC+/e-ACC+/WMA
Digital power Amp/Touch key
Bluetooth/USB
Document viewer/TV output
Geheugen 80 Mbintern geheugen, extern geheugen via microSD
Afmetingen 93 x 45 x 16,5 mm
Gewicht 93 gram

Lees meer