min

Tags in dit artikel

, , ,

We bespreken drie zeer uitlopende gadgets deze week, één die totaal nutteloos maar wel grappig is, een extravagante afstandsbediening. We hebben nog een back-up accu die draagbare apparaten van stroom moet voorzien en een radio op zonne-energie.

In de categorie bizar vinden we de Super-Sized TV Remote. Voor de normale mens een totaal nutteloze, onhandige, maar misschien toch lachwekkende gadget. Deze overdreven grote afstandsbediening met reusachtige toetsen zorgt ervoor dat je er nooit meer om hoeft te zoeken. Moest je ´s nachts nog televisie willen kijken, hoef je ook het licht niet aan te steken om hem te vinden. Hij geeft namelijk licht in het donker, voor 35 dollar is de Super-Sized TV Remote van jou. Misschien handig voor blinden en slechtzienden, of mensen die altijd vergeten waar ze dat ding nou altijd leggen…

De PowerMonkey is een handig apparaat wanneer je batterij van je gsm, mp3-speler of een ander draagbaar apparaat leeg is. Deze accu kan je iPod tot 40 uur langer laten spelen, en de Playstation Portable gaat nog zes uur door. De accu zelf is bijna overal ter wereld op te laden via het stopcontact. Dit alles voor zo´n 45 euro, dergelijke producten mogen ze vaker uitvinden.

De Solar headphone radio is misschien een goede stap in de richting van schone energie in moderne apparatuur. Deze radio heeft bovenaan in de koptelefoon zonnecellen zitten, die het apparaat van stroom voorzien. Bij zonnig weer kun je dus vrijwel altijd, zonder geklungel met batterijen naar je favoriete radiostation luisteren. Nu nog de stap naar een ingebouwde mp3-speler en een mooier design, dan is hij vrijwel perfect. Voor 45 euro wisselt dit ding van eigenaar.

Dit waren ze alweer voor deze week. Wanneer je over deze gadgets wil discussiëren, of indien je zelf nog een hele leuke gadget hebt gezien kan je deze altijd besproken worden in het Telefonie en Gadgets subforum. Wanneer je nog een leuke gadget gezien hebt die je in deze roundup zou willen zien kan deze nog steeds ingestuurd worden via pm. Ook kan je eens op gadget.nl kijken voor de laatste nieuwe gadgets.