2min

Tags in dit artikel

, , ,

De Playstation 3 controller heeft al wat kritiek te verduren gekregen, de eerste gadget vormt je Ps2 controller om naar een heuse Sixaxis. Daarna komen nog twee usb-gadgets aan de beurt, twee dieren die elk een kunstje doen. De kameleon rolt zijn ogen en steekt zijn tong uit, de hond, mjah, die wipt…

Vele Playstation fans zullen het wellicht jammer gevonden hebben dat de trilfunctie niet meer aanwezig is in de nieuwe Ps3 controller. Daartegenover staat natuurlijk weer de motionsensor van de Sixaxis, alhoewel die al op heel wat kritiek kon rekeken. Waarom zou je beiden niet kunnen combineren? De SplitFish MotionFX geeft je Ps2 controller de bewegingssensor uit de Sixaxis. Je klikt hem er simpelweg op, en je hebt de rumble functie en een motionsensor ineen, dit voor zo´n 40 dollar.

Nieuwe usb-gadgets verschijnen dagelijks, maar mocht je toch nog een poort over hebben, dan kan je misschien overwegen deze kameleon aan te schaffen. Hij kan niet zoveel en deze gadget zou me toch gaan irriteren. Hij doet namelijk niets anders dan met dan met de ogen rollen, en zijn tong uitsteken. Van kleur veranderen, dé eigenschap van een kameleon zit er dus niet in. Mocht je toch geïnteresseerd zijn, dan vind je hier een filmpje van het beestje in actie. Het kan wel even duren voor het geladen is.

Op het eerste zicht zien deze usb-hondjes er schattig en lief uit, maar opgepast als je ze in je computer stopt. Zodra ze nog maar een usb-poort ruiken gaat hun achterste op en neer. Misschien valt die kameleon achteraf toch mee… Een filmpje vind je hier, opnieuw rekening houden met een lange laadtijd.

Dit waren ze alweer voor deze week. Wanneer je over deze gadgets wil discussiëren, of indien je zelf nog een hele leuke gadget hebt gezien kan je deze altijd besproken worden in het Telefonie en Gadgets subforum. Wanneer je nog een leuke gadget gezien hebt die je in deze roundup zou willen zien kan deze nog steeds ingestuurd worden via pm. Ook kan je eens op gadget.nl kijken voor de laatste nieuwe gadgets.

We bedanken remixxed, chrissiethaboy en jimmie voor het insturen van verschillende gadgets!