2min

Tags in dit artikel

, , ,

Regroup eSports, wereldwijde leider op het gebied van electronische sporten, heeft bekendgemaakt dat het NoNameScript en Ditto Company, het bedrijf achter NoNameScript, heeft gekocht. Het wereldwijd bekende script zou dood zijn volgens geruchten en de huidige versie van het script zou de laatste zijn. Met deze aankondiging is dus het tegendeel bewezen.

Nadat hoofdontwikkelaar van NoNameScript Andreas "greeny" Mann zo’n zes maanden geleden aankondigde dat er spoedig een nieuwe versie zou komen is er na die tijd niks meer van hem vernomen. Men vermoedde dat hij het te druk gekregen zou hebben met zijn privéleven en met die gedachte is iedereen ervan uitgegaan dat de ontwikkeling aan het script was gestopt. Een tijdje geleden riepen enkele mensen nog dat de ontwikkeling niet was gestopt. Waar ze zich op baseerden is tot dusver nog steeds een raadsel maar er kwam geen nieuwe versie en iedereen was opnieuw teleurgesteld.

Aan deze lange periode van wachten en speculeren is dus nu een einde komen en de ontwikkelaars van NoNameScript zijn dan ook trots om te mogen samenwerken met Regroup eSports: "Regroup Esports geeft ons mogelijkheden en ondersteuning waar we alleen maar van konden dromen. We zien onszelf als onderdeel van een groot team en doen ons best om de verwachtingen waar te maken. Met zo’n sterke partner kunnen we ons eindelijk concentreren op datgene wat we het best kunnen, namelijk het schrijven van een nieuwe NNscript versie. Dus hou het in de gaten, het borrelt in de ketel", aldus de mensen achter NNscript.

Ook Regroup eSports is erg blij met de overname: "E-sport en mIRC zijn als bloemen en water, beiden kunnen niet zonder elkaar leven en als een volledig media en entertainmentbedrijf zagen wij de synergie tussen NNscript en onze netwerkproducten, toekomstig werk en onze visies. NNscript zal onder dezelfde naam blijven opereren, maar op een heel ander niveau. Er komen meer versies, onderdelen en opties. Wat de toekomst gaat brengen is nog even afwachten, maar het zal de markt gaan domineren. David ‘mute’ Eckhoff and Andreas ‘greeny’ Mann zullen er alles aan doen om je te blijven verbazen met nieuwe versies en ideeën", aldus een zelfverzekerde CEO Mark Peter Fries.

Momenteel is de website van NoNameScript down, naar verluid vanwege de overname. De website zal hoogstwaarschijnlijk verplaatst worden naar de servers van Regroup eSports. Alle fans van NoNameScript kunnen weer met een opgelucht hart ademhalen dat er toch nog een vervolg komt voor NoNameScript, maar of dat voor iedereen even positief zal uitpakken blijft afwachten.