1 min

Tags in dit artikel

Trust breidt haar collectie van webcams uit met 3 nieuwe modellen. De Trust Megapixel USB2 Auto Focus Webcam WB-6300R is het topmodel uit deze serie. Deze webcam is voorzien van een auto-focus functie die zorgt scherp beeld, ondanks de afstand. De webcam heeft een beeldresolutie van 1.3 megapixels en een snapshotresolutie van 5.2 megapixels.

Deze webcam beschikt over Facetracking technologie en 2x digitale zoom, ook bevat de webcam een ingebouwd lampje, die ervoor zorgt dat het ook mogelijk is om in minder goed verlichte ruimtes toch zichtbaar te zijn. USB 2.0 zorgt voor schokvrije video’s in goede beeldkwaliteit

Ook brengt Trust de Megapixel USB2 Webcam Live WB-5600R uit, dit is USB 2.0 webcam, met eveneens een beeldresolutie van 1.3 megapixel en een snapshotresolutie van 5.2 megapixel. De auto focus functie ontbreekt, maar de Facetracking technologie, 2x digitale zoom en ingebouwd lampje behoren tot de standaard uitrusting.

De Trust HiRes USB2 Webcam Live WB-3600R is identiek aan de WB-5600R, echter met een VGA beeldresolutie en een 5 megapixel snapshotresolutie.
Alle modellen hebben een klem waarmee de webcams eenvoudig te klemmen zijn op notebook- en LCD schermen. Uiteraard kan hij ook stabiel staan op een bureaublad of ander vlak oppervlak.

De webcams zijn vanaf eind juli verkrijgbaar.