De Amerikaanse filmregisseur en producer Michael Bay, de man achter Paramount’s kaskraker Transformers is niet blij met de beslissing van Paramount om haar films enkel in het HD DVD formaat uit te geven.

De deal van Paramount met de HD DVD groep stemt Bay niet blij. Zo laat hij op zijn weblog weten dat Paramount hem "woedend" maakt. "Ik wil graag dat mensen mijn films kunnen zien in de beste formaten. De deal van Paramount die mensen met Blu-ray spelers negeert slaat nergens op. Paramount was juist progressief met twee formaten. Geen Transfomers 2 voor mij!"

Bay is onder andere bekend van films als Bad Boys en Armegeddon, maar voornamelijk van Pearl Harbour. De critici zijn meestal niet positief over zijn films, maar het publiek komt er massaal op af.

Bay’s site is de afgelopen maanden aan populariteit gegroeid, dankzij de felle uitspraken die de regisseur af en toe maakt. Men krijgt in ieder geval de indruk dat Bay niet beschikbaar zal zijn voor de promotie van de Transformers HD-DVD deze Kerst.