1 min

Tags in dit artikel

Alle PREM Group hotels in Ierland, het Verenigd Koninkrijk en België gaan voorzien worden van hotspots. Deze hotspots worden geleverd door Free-Hotspots.com, hier heeft PREM Group een contract mee gesloten.

PREM Group is eigenaar van een aantal hotelketens in diverse landen. Door de overeenkomst met Free-Hotspots.com kunnen klanten van PREM Group hotels nu gratis op het internet surfen.

"Gratis internettoegang in hotels is een groeiende trend in de Europese markten waar we actief zijn," legt Jim Murphy, Managing Director van de PREM Group uit. "De oplossing van free-hotspot.com laat ons toe in te gaan op de vraag van onze klanten naar gratis Wi-Fi, bovendien op een economisch aantrekkelijke manier."

Joe Brunoli, vice-president HotSpot Market Development van Free-Hotspots.com, verheugt zich op de beslissing van het bedrijf. "De PREM Group heeft zijn succes opgebouwd door de meest optimale en nieuwste services uit de horecasector te herkennen en toe te passen. Wij zijn blij met hen te kunnen samenwerken en deze ‘must have’, namelijk gratis Wi-Fi, te kunnen bieden aan hun hotelgasten."

In het najaar van dit jaar moeten alle hotels voorzien zijn van de hotspots. De hotels zijn te vinden in de grote steden van Ierland, het Verenigd Koninkrijk en België.