1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Het iPhone Developer Program van Apple is zo populair dat er nu zelfs een wachtlijst is voor mensen die er gebruik van willen maken. Hoelang deze wachtlijst blijft bestaan is nog onduidelijk, maar het geeft wel aan hoe populair de dienst is.

Het iPhone Developer Program is vooral bedoeld voor programmeurs en ontwikkelaars van software voor de iPhone en de iPod Touch. Via het programma kunnen ze makkelijker in contact komen met sommige werknemers van Apple. Tevens krijgen ze toegang tot enkele tools die moeten helpen bij het maken van software voor de iPhone. Het gaat hier om dezelfde tools die Apple gebruikt voor het maken van applicaties voor de iPhone en iPod Touch.

Volgens MacWorld hebben verschillende leden van het programma al een mail ontvangen waarin gemeld wordt dat het lidmaatschap tijdelijk stop is gezet. Voor nieuwe ontwikkelaars is er een wachtlijst, deze zullen dus nog even geduld moeten hebben. In de mail van Apple stond onder andere het volgende: "Op dit moment is het iPhone Developer Program beschikbaar voor een beperkt aantal ontwikkelaars. We zijn van plan om het programma tijdens de bèta-periode verder uit te breiden. We zullen je op een geschikt moment meer informatie geven over je lidmaatschap."