LG heeft deze week de KF510 sliderphone geintroduceert. Deze telefoon maakt gebruik van een unieke touchtechnologie en is slechts 10,9 millimeter dik en verkrijgbaar in twee unieke metallickleuren, Sunset Red en Stardust Dark Grey.

De LG-KF510 maakt gebruik van de geavanceerde touchtechnologie van LG. De glanzende led-lampjes van het touchpad lichten op bij een aanraking.

Zo kunnen gebruikers dankzij dit nieuwe "Interactive Touch Lightning"-systeem scrollen en navigeren in het multifunctionele menu. Ook gaat de batterij van de KF510 langer mee door een systeem genaamd Auto Luminance Control. Een techniek die afhankelijk van het omgevingslicht de helderheid van de led-lampjes automatisch aanpast.

"Met deze telefoon voldoet LG aan de vraag naar ultradunne toestellen met een uniek design. LG is trendsetter op dit gebied", zegt Irene Filmer, Marketing Coördinator Mobile Communications bij LG Nederland. "We hebben onszelf ontwikkeld tot toonaangevend merk op dit gebied. Dat bewijzen we wederom met de LG-KF510. Bovendien vormt de LG-KF510 een unieke aanvulling op ons mobiele-telefoonportfolio. Met zijn slanke esthetiek en superieure technologie spreekt deze mobiele telefoon veel consumenten aan, die veel waarde hechten aan uiterlijke stijl èn interne functionaliteit."

De LG-KF510 is vanaf half april 2008 verkrijgbaar in Nederland voor de adviesprijs van 399 euro. Kopers van de KF510 kunnen tot eind juni 2008 meedoen aan een unieke actie in samenwerking met muziekband KANE. In dit kader ontvangen kopers van de LG-KF510 tot eind juni 2008 een exclusief KANE-T-shirt.