1 min

Tags in dit artikel

, ,

Samsung is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe camera, namelijk de VLUU NV24HD. Deze camera beschikt over een 2,5 inch AMOLED-scherm. AMOLED staat voor "Active Matrix Organic Light Emitting Diode".

De VLUU NV24HD is een Full HD-camera met een 10,2 megapixel sensor die gebruikt maakt van een 24mm groothoeklens. De camera heeft ook de beschikking over een 3,6x optische zoom. In de camera is ook een nieuwe technologie van Samsung verwerkt, die de DRIM Engine II heet. De DRIM Engine II maakt het mogelijk om high definition afbeeldingen sneller en helderder te kunnen afbeelden.

De camera heeft ook de mogelijkheid om HD-video op te nemen in 1280 x 720 pixels en dit is mogelijk op een snelheid van 30 fps. Volgens Samsung geeft de mogelijkheid om in HD te filmen een veel grotere tevredenheid bij de gebruikers van het product.

Andere functie’s van de camera zijn onder andere face detection, waardoor je, volgens Samsung, betere portretfoto’s kunt schieten. Ook heeft de camera de beschikking over smiling face recognition en een functie voor het corrigeren van rode ogen, namelijk de Red Eye Fix.